به وب سایت سادات محله خوش آمدید
به وب سایت سادات محله خوش آمدید

به وب سایت سادات محله خوش آمدید

mahalle94

گوشی موبایل مایکروسافت لومیا 535








بالاخره چشم کاربران به گوشی‌های هوشمند با برند مایکروسافت روشن شد. لومیا 535 نخستین تلفن هوشمند رونمایی شده از سوی شرکت مایکروسافت است که با برند همین شرکت یعنی «مایکروسافت» تولید شده است. این گوشی شباهت‌های زیادی با دیگر گوشی‌های نوکیای این شرکت دارد. مایکروسافت لومیا 535 را می‌توان نسل بعدی نوکیا لومیا 530 دانست؛ البته با چند تغییر بزرگ. لومیا 535 مجهز به یک نمایشگر بزرگ 5 اینچی از نوع IPS است که می‌تواند یک جهش بزرگ نسبت به گوشی‌های لومیا 520 و 530 به حساب آید. همچنین نمایشگر این گوشی رزولوشن مناسب 960×540 پیکسل را به نمایش می‌گذارد. از دیگر نقاط قوت این گوشی نسبت به مدل‌های گذشته‌ی خود، می‌توان به پردازنده‌ی آن اشاره کرد. لومیا 535 مجهز به چیپ اسنپدراگون 200 ساخت شرکت کوالکام است که بر روی آن یک پردازنده‌ی چهار هسته‌ای Cortex A7 با توان پردازش 1.2 گیگاهرتز و رم یک گیگابایتی قرار گرفته است. مایکروسافت از دوربین (5 مگاپیکسلی) گوشی نوکیا 520 در دوربین اصلی لومیا 530 نیز استفاده کرده است؛ با این تفاوت که یک فلاش LED دوربین اصلی لومیا 535 را همراهی می‌کند. اگر به یاد داشته باشید، لومیا 520 از وجود دوربین دوم بی بهره بود. اما مایکروسافت برای نخستین لومیای با برند خود، سنگ تمام گذاشت و از یک دوربین 5 مگاپیکسلی باکیفیت و واید در بالای نمایشگر این گوشی استفاده کرده است. بنابراین می‌توان گفت که لومیا 530 از دو دوربین 5 مگاپیکسلی بهره می‌برد. از دیگر مشخصات این گوشی می‌توان به هشت گیگابایت حافظه‌ی داخلی، یک باتری قابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 1905 میلی آمپرساعت، امکان افزایش حافظه گوشی با کارت حافظه‌ی microUSB اشاره کرد. به طور پیش فرض نسخه‌ 8.1 از سیستم عامل ویندوزفون بر روی لومیا 535 اجرا می‌شود و انتظار می‌رود این دستگاه جزو نخستین گوشی‌های میان‌رده‌ی مایکروسافت باشد که به ویندوز 10 به روز رسانی می‌شود. 
مایکروسافت لومیا 535 در شش رنگ سفید، مشکی، آبی، نارنجی، سبز و خاکستری معرفی شده است. در نهایت به زودی شاهد آن خواهیم بود که مایکروسافت چراغ بخش گوشی‌های هوشمند نوکیای خود را خاموش کند و تمام گوشی‌های ویندوزی خود را تنها با نام «مایکروسافت» عرضه کند. اما به نظر می‌رسد که مایکروسافت عجله‌ی زیادی در معرفی پرچم‌دار جدید (با برند خود) نداشته باشد.
مشخصات کلی:دو سیم کارته - قطع سیم کارت: سایز میکرو (12 × 15 میلی‌متر) - وزن : 146 گرم - مناسب برای عکاسی سلفی
پردازنده:Qualcomm Snapdragon 200 Chipset Quad-Core CPU
صفحه نمایش:صفحه نمایش رنگی لمسی خازنی از نوع IPS - سایز صفحه نمایش: 5.0 اینچ - دارای رزولوشن 960 × 540 qHD - تراکم پیکسلی: 220 پیکسل بر اینچ - قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
حافظه:حافظه داخلی 8192 مگابایت - حافظه رم 1024 مگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه از نوع Micro SD
شبکه های ارتباطی:3G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - بلوتوث
دوربین:5.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش - دوربین مکالمه ویدئویی
صدا:فیش 3.5 میلیمتری هدفون
امکانات نرم افزاری:سیستم عامل Microsoft Windows Windows Phone 8.1 - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس - نمایش فایلهای PDF
سایر مشخصات:رادیو - باتری 1905 میلی آمپر ساعت

لطفاً توجه داشته باشید


   کلیه کالاها در دیجی کالا عرضه می شوند.




نقد و بررسی گوشی Microsoft Lumia 535


نام «لومیا» (Lumia) تداعی کننده سری گوشی‌هایی مبتنی بر سیستم عامل «ویندوز فون» (Windows Phone) است. نمی‌توان گفت که تمام گوشی های این سری میان‌رده محسوب می‌شوند و در میان آنها گوشی‌های پرچم‌دار و اصطلاحا رده‌بالا هم وجود دارند. سال گذشته، شرکت «مایکروسافت» (Microsoft) بخش موبایل غول فنلاندی را خریداری کرد. از آن پس دیگر گوشی‌های سری لومیا برند نوکیا را با خود یدک نمی‌کشند و با برند مایکروسافت عرضه خواهند شد. این خبر برای طرف‌داران مایکروسافت خبر خوب و بعضا برای طرف‌داران نوکیا خبر ناراحت‌کننده‌ای است. 
محبوبیت این سری از گوشی‌ها با برند مایکروسافت به قدری بالا رفته که طرفداران سعی دارند، هرچه سریع‌تر گوشی را با برند مایکروسافت در اختیار بگیرند. در ادامه با دیجی کالا در نقد و بررسی اولین گوشی که برند مایکروسافت روی بدنه‌ی آن درج شده یعنی لومیا 535، همراه باشید. 







طراحی از نوکیا، برند از مایکروسافت


در طول عمر سری لومیا، همیشه طراحی تکراری، همراهی جدانشدنی از طراحان مایکروسافت یا نوکیا بوده و گوشی‌های این سری با شکل و شمایلی تکراری روانه‌ی بازار می‌شوند. حتی با وجود تغییر برند هم، گوشی جدید مایکروسافت با همان طراحی قدیمی و بدنه‌ی پلاستیکی روانه بازار شده است. 
در لبه‌ی بالایی گوشی تنها خروجی 3.5 میلی‌متری هدفون قرار دارد. لبه‌ی سمت چپ خالی از هرگونه کلید، شیار یا درگاهی است. لبه‌ی پایینی هم به تنهایی پذیرای پورت microUSB است. روی لبه‌ی راستی هم کلید روشن/خاموش و در بالای آن کلید‌های کنترل صدا به صورت به هم چسبیده قرار دارند. تقریبا تمام فضای جلوی گوشی را صفحه‌ی نمایش 5 اینچی‌اش پوشانده است. بالای این صفحه‌ی نمایش، دوربین سلفی و حسگر‌های مجاورت و روشنایی در کنار بلندگوی مکالمه به ترتیب از راست به چپ قرار دارند. همچنین برند Microsoft هم در بالای صفحه‌ی نمایش خودنمایی می‌کند. در پایین صفحه‌ی نمایش هم تقریبا فضای یک سانتی‌متری تا لبه‌ی پایینی قرار دارد که خالی است.

در پشت گوشی هم همه چیز در وسط قرار دارد؛ دوربین اصلی به همراه یک فلش LED، برند Microsoft کمی پایین‌تر از آن و در انتها هم بلندگوی اصلی گوشی قرار دارند. قاب پشتی قابل باز شدن است و به گونه‌ای است که لبه‌های گوشی را هم فرا گرفته و کلید‌های فیزیکی گوشی همگی روی قاب پشت قرار دارند.
با باز کردن قاب پشت می‌توان به باتری و درگا‌ه‌های دو سیم‌کارت‌ و همچنین کارت حافظه‌ی جانبی دسترسی داشت. این قاب در رنگ‌های نارنجی، سبز، خاکستری، آبی، مشکی و سفید عرضه می‌شود. لازم به ذکر است که بدنه‌ی این گوشی استعداد بالایی در جذب و نشان دادن اثر انگشت دارد. لومیا 535 نزدیک به 9 میلی‌متر ضخامت و 147 گرم وزن دارد، بنابراین گوشی ضخیم و سنگینی به حساب می‌آید.







اینچ بالا، رزولوشن کم


حتما شما هم موافقید که رزولوشن 540 در 960 برای یک نمایشگر 5 اینچی کم است. به‌طوری که در هر اینچ‌اش فقط 220 پیکسل قرار دارند که در مقایسه با سایر گوشی‌های 5 اینچی عدد ناچیزی است. در مقابل باید گفت این صفحه از فن‌آوری IPS استفاده کرده و زوایای دید خوبی در مقایسه با رده‌ی قیمتی‌اش دارد. این نمایشگر محافظ گوریلا گلس 3 دارد و این محافظ نور را به شدت منعکس می‌کند. همین موضوع دیدن محتویات نمایشگر را زیر نور با دشواری همراه می‌کند. البته نباید ثبت اثر انگشت بر روی این نمایشگر هم ساده عبور کرد، این نمایشگر اثر انگشت را به راحتی جذب می‌کند و تمیز نگه داشتن‌اش دشوار است. البته به نظر می‌رسد صفحه‌ی لمسی کمی دیر عمل می‌کند و فرمان‌های انگشت کاربر کمی با تاخیر اجرا می‌شوند. اما این مورد به قدری آزاردهنده نیست که کاربر را خسته کند و بعد از مدتی استفاده به آن عادت خواهد کرد. 





سخت‌افزار، کارایی و سیستم‌عامل


گوشی‌های مبتنی بر ویندوزفون حتی با ضعیف‌ترین سخت‌افزار هم کارآیی خوبی از خود به نمایش‌ می‌گذارند و این نوعی برتری نسبت به گوشی‌های اندرویدی محسوب می‌شود. اما اگر کمی دقیق به سری لومیا نگاه کنیم متوجه می‌شویم که پرچم‌داران این سری مقدار رم کمتر از یک گیگابایت نداشته‌اند، همچنین از پردازنده‌های خوبی هم بهره می‌برند. 
لومیا 535 هم یک میان رده از مایکروسافت مبتنی بر ویندوزفون با تراشه رده‌ پایین اسنپ‌دراگون 200 است. در این تراشه پردازنده 4 هسته‌ای کورتکس A7 با فرکانس 1.2 گیگاهرتز و همچنین آدرنو 302 به عنوان پردازنده‌ی گرافیکی جا داده شده‌اند. در کنار این پردازنده‌ها هم یک گیگابایت رم روانی خاصی را با خود در سیستم‌عامل و کارآیی کلی لومیا 535 به همراه آورده است. در کنار این سخت‌افزار 8 گیگابایت حافظه‌ی داخلی وجود دارد که تا 128 گیگابایت به کمک کارت حافظه‌ی جانبی قابل افزایش است.
لومیا 535 دو درگاه سیم‌کارت در سایز مایکرو دارد و از شبکه‌ی 3G پشتیبانی می‌کند. در کنار این دو سیم، کارت امکاناتی نظیر Wi-Fi، بلوتوث نسخه‌ی 4 و رادیوی FM هم وجود دارند. البته برای مکان‌یابی دقیق می‌توان از GPS و GLONASS هم بهره برد. باتری لیتیون-یون قابل تعویض 1950 میلی‌آمپرساعتی در کنار تمام این امکانات می‌تواند برای مدت یک روز استفاده عادی از گوشی شارژدهی کند. 


مایکروسافت ویندوزفون نسخه‌ی 8.1 را به عنوان سیستم عامل پیش‌فرض و در کنار آن از رابط کاربری معروف «مترو» (Metro) برای آن استفاده شده است. در نسخه‌ی جدید از سیستم عامل ویندوزفون قابلیت‌های کارآمد و خوبی به آن اضافه شده‌اند. از خیل این امکانات می‌توان به مهم‌ترین آنها از جمله اضافه شدن مرکز اعلان‌ها، «اینترنت اکسپلورر 11» (Internet Explorer 11)، همگام‌سازی اطلاعات بین تمامی دستگا‌ه‌های مبتنی بر ویندوز8.1 و ویندوزفون، حالت‌های مجزا برای میزان صدا در خروجی‌های متفاوت صدا، همچنین امکان افزودن ردیف سوم به «تایل‌های زنده» (Live Tiles) صفحه‌ی اصلی اشاره کرد.



البته در شروع عرضه این ویندوز تمام کلید‌های فیزیکی مثل کلید دوربین، برگشت، خانه (ویندوز) و جستجو در گوشی‌های جدید حذف شدند و جای خود را به کلید‌های مجازی داده‌اند. برای این گوشی هم اتفاق مشابه رخ داده و تمامی کلید‌های فیزیکی لومیا 535 حذف شده‌اند.
تمامی برنامه‌های پیش‌فرض و آفیس در این گوشی عملکرد خوبی دارند. البته باید گفت در علمکرد کلی گوشی در مقایسه با لومیا 925 کندی خاصی مشاهده می‌شود که می‌تواند دلیلش را تراشه‌ی رده پایین استفاده شده در لومیا 535 دانست.



در آزمونی که با برنامه‌ی AnTuTu نسخه‌ی ویندوزفون انجام دادیم، نتایج زیر به دست آمد. البته در این آزمون لومیا 535 با توجه به تراشه‌ی رده پایین‌اش نمره نه چندان خوب 11672 را کسب کرد.



دوربین


هر دو دوربین اصلی و سلفی در لومیا 535 پنج مگاپیکسلی هستند. البته دوربین اصلی با یک فلش از نوع LED همراه شده تا در شرایط نوری کم هم، امکان ثبت تصاویر خوب را داشته باشد. 
مایکروسافت برای سری لومیا برنامه‌ی جدیدی به نام «دوربین لومیا» (Lumia Camera) را در نظر گرفته که این برنامه رابط کاربری خوبی برای تنظیمات دوربین دارد. در این برنامه تنظیماتی دستی و خودکار در کنار هم قرار گرفته‌اند. تنظیماتی از قبیل حالت فلش، کنترل میزان تراز سفیدی، فوکوس، ISO، سرعت شاتر و میزان روشنایی در کنار هم و به صورت جالبی در این رابط کاربری دوربین قرار دارند. البته مایکروسافت از برنامه‌های جانبی در زمینه دوربین هم پشتیبانی خوبی می‌کند و می‌توانید از طریق گزینه‌ی «انتخاب لنز» (Lenses) که در تنظیمات اصلی به چشم می‌خورد، برنامه‌های بیشتری برای استفاده از قابلیت‌های دیگر دوربین از «فروشگاه» (Store) دانلود و نصب کنید و از حداکثر کارایی دوربین لومیا 535 لذت ببرید. 
از تنظیمات که بگذریم، تصاویر ثبت شده روشنایی و شفافیت خوبی دارند. البته رنگ‌ها زنده و گرم نیستند و به نوعی سرزندگی خود را در تصاویر ثبت شده از دست می‌دهند. البته مرز رنگ‌ها در طیف‌های رنگی نزدیک به هم حفظ نمی‌شوند. اگر تمام تنظیمات خودکار باشند، نویز کمی در تصاویر دیده می‌شود. البته تصاویر ثبت شده با توجه به رده‌ی قیمتی، از کیفیت کاملا قابل قبولی برخوددار هستند.
ویدئوهایی با کیفیت VGA چیزی نیست که بتواند کسی را راضی نگه دارد. لومیا 535 می‌تواند ویدئو‌هایی با رزولوشن 480 در 640 پیکسل و سرعت 30 فریم در ثانیه را با صدای مونو ضبط کند. ویدئو‌ها از کیفیت خوبی برخوردار نیستند و بعضا با کندی همراه هستند. 
دوربین سلفی با توجه به حس‌گر 5 مگاپیکسلی‌اش تصاویر خوبی ثبت می‌کند، البته در شرایط نوری ضعیف، نویز بالایی در تصاویر آن به چشم می‌خورد که اجتناب ناپذیر است. 


جمع‌بندی


لومیا 535 اولین گوشی با برند تجاری مایکروسافت است که راهی بازار شد. یک گوشی در بازه‌ی قیمتی پایین، نمایشگر 5 اینچی و دو سیم کارت می‌تواند انتخاب خوبی برای امور روزمره باشد. موارد ذکر شده از نقاط قوت لومیا 535 هستند، البته باید نقاط قوت این گوشی را در کنار رزولوشن پایین صفحه‌ی نمایش، کیفیت پایین ویدئو ثبت شده و تعداد نرم‌افزارهای کم برای سیستم عامل ویندوزفون قرار داد تا بتوان در مورد خرید این گوشی به نتیجه خوبی رسید.

البته باتری با ظرفیت مناسب، سیستم عامل به روز و قدرتمند و همچنین پشتیبانی خوب مایکروسافت را هم می‌توان دلیل خوبی برای خرید لومیا 535 دانست.

مزایا:
پشتیبانی از دو سیم کارت به طور همزمان
نمایشگر بزرگ 5 اینچی
دوربین سلفی باکیفیت
15 گیگابایت حافظه‌ی ابری رایگان OneDrive
مجهز به سیستم‌عامل روان و بهینه‌ی ویندوزفون 8.1
پشتیبانی از کارت حافظه‌ی microSD تا 128 گیگابایت
معایب:
فیلم‌برداری با کیفیت 480 پیکسل
رزولوشن پایین صفحه‌ی نمایش
کیفیت بدنه‌ی نامرغوب
تراشه رده پایین