به وب سایت سادات محله خوش آمدید
به وب سایت سادات محله خوش آمدید

به وب سایت سادات محله خوش آمدید

mahalle94

گوشی موبایل اچ تی سی دیزایر 610
























لطفاً توجه داشته باشید


   کلیه کالاها در دیجی کالا عرضه می شوند.




نقد و بررسی گوشی HTC Desire 610


شرکت HTC در سال 2010 با ساخت‌ سومین گوشی اندرویدی‌اش ‌که «دیزایر» (Desire) نام داشت، رسما تولید گوشی‌های‌  این ‌سری را شروع کرد. این سری که اولین گوشی‌اش در سال 2010 عرضه شده بود هم‌چنان به کار خود ادامه می‌دهد. جدیدترین گوشی این سری هم که همین چند وقت‌ پیش معرفی شد، «دیزایر 7088» ‌نام دارد. با این‌که HTC با این سری شروع خوبی داشت، اما به‌مرور روندی رو به رکود را تجربه کرد. می‌پرسید چرا؟ چون در ابتدا ورود پرچم‌داران به بازار گوشی‌های تلفن همراه هوشمند، پرچم‌داران HTC عنوان دیزایر را یدک می‌کشیدند؛ اما حالا فقط گوشی‌های میان‌رده‌ی ‌این شرکت نام دیزایر را به‌همراه‌ خود دارند. اولین گوشی سری دیزایر را می‌توان یکی از برترین گوشی‌های HTC در سال 2010 معرفی کرد؛ اما با تولید سری «وان» (ONE) HTC نام‌گذاری پرچم‌داران‌اش را از دیزایر به وان تغییر داد. در سال‌های اخیر گوشی‌های میان‌رده‌ی زیادی با مدل‌های مختلف در سری دیزایر تولید شده‌اند. ‌دیزایر از قدیمی‌ترین سری‌های گوشی اندرویدی است که بعد از گذشت نزدیک به پنج سال هنوز هم به حضورش در بازار گوشی‌های تلفن همراه هوشمند ادامه داده است. 
گوشی «دیزایر 610» (Desire 610) دراردیبهشت ماه سال 93 معرفی و در تیر ماه همان سال در ایران در اختیارعلاقه‌مندان قرار گرفت. ‌دیزایر 610 یکی از گوشی‌های میان‌رده‌ی HTC است که به‌خاطر سخت‌افزار و امکانات خوبش، توانسته کم و بیش طرفدارانی برای خودش دست و پا کند.







طراحی و ساخت


قاب اصلی دیزایر 610 با توجه به نمایشگر  4.7 اینچی‌اش به گونه‌ای طراحی شده که برای در دست گرفتن و کنترل با یک دست کاملا مناسب به نظر می‌رسد. حتی اگر دستان کوچک دارید، می‌توانید اطمینان داشته باشید که دسترسی به تمام نقاط نمایشگر با یک دست امکان‌پذیر خواهد بود. 
روی لبه‌ی بالایی گوشی کلید روشن/خاموش و همچنین جک 3.5 میلی‌متری هدفون قرار دارند. روی لبه‌ی سمت چپ شیار سیم‌کارت و کارت حافظه‌ی جانبی زیر درپوشی که طراحان HTC جدیدا در سری دیزایر استفاده می‌کنند، وجود دارند. لبه‌ی پایینی هم مثل اکثر گوشی‌های دیگر پذیرای پورت microUSB است. روی لبه‌ی سمت راست فقط کلید‌های کنترل صدا به صورت به هم چسبیده به چشم می‌خورند. 

صفحه‌ی نمایش 4.7 اینچی قاب جلویی گوشی را پوشانده است. در بالای نمایشگر اسپیکر مکالمه و یکی از اسپیکر‌های اصلی گوشی در زیر حفره‌های که روی قاب به چشم می‌خورند قرار گرفته‌اند. در کنار این حفره‌ها دوربین سلفی گوشی قرار دارد. در زیر نمایش‌گر و به صورت قرینه با حفره‌های بالایی، حفره‌هایی وجود دارند که در زیرشان میکروفون اصلی مکالمه و اسپیکر دیگر گوشی قرار دارند. دور نمایشگر را فریمی مشکی فراگرفته، در بالای این فریم حس‌گرهای مجاورت و روشنایی قرار دارند. در قسمت پایینی این فریم هم برند تجاری HTC به چشم می‌خورد. قاب پشتی گوشی که از جنس پلاستیک براق است، قابلیت باز شدن ندارد، اگرچه به سختی می‌توان آن را باز کرد. در بالای این قاب و در وسط دوربین اصلی به همراه فلش‌اش قرار گرفته‌اند. در کنار آن‌ها هم میکروفون حذف صدا‌های اضافی در هنگام مکالمه قرار دارد. کمی پایین‌تر از دوربین هم برند تجاری HTC به چشم می‌خورد. 
همچون سایر گوشی‌های خانواده‌ی دیزایر ، طراحان HTC در ساخت این گوشی هم از پلاستیک استفاده کرده است. پلاستیک قاب جلویی و قاب دور گوشی از جنس پلاستیک مات است و جنسی شبیه به پاک‌کن دارد. اما قاب پشتی گوشی پلاستیکی براق و سخت دارد که استعداد بالایی در ثبت و جذب اثر انگشت و همچنین خط و خش دارد. 



صفحه‌ی نمایش


دیزایر 610 به نمایشگر 4.7 اینچی با رزولوشن 540 در 960 مجهز شده است. این نمایشگر تراکم 234 پیکسل بر اینچ دارد. با توجه به تراکم نسبتا خوب نمایشگر از کیفیت خوبی برخوردار است. رنگ ها ثبات و شفافیت خوبی در نمایش محتویات مختلف وجود دارد. اما موضوعی که می‌تواند برای کاربر بسیار آزاردهنده باشد، روشنایی نسبتا کم این نمایشگر است. البته محافظی که روی این نمایشگر به کار رفته زیر نور مستقیم خورشید تقریبا عملکرد آینه‌ای دارد و مشاهده محتویات نمایشگر در آن عملا غیرممکن خواهد بود. این نمایشگر به حس‌گرهای مجاورت، روشنایی و شتاب‌سنج مجهز و می‌تواند خود را با شرایط فیزیکی و نوری مختلف وفق دهد. 


سخت‌افزار،کارایی و سیستم‌عامل


آزمون AnTuTu از تراشه انسپ‌دراگون 400 به همراه یک گیگابایت رم نمره‌ای نه چندان خوب 19108 را نتیجه داد. این تراشه از نوع 32 بیتی است و لیتوگرافی 28 نانومتری دارد. پردازنده‌ی کورتکس A7 با قدرت پردازش 1.2 گیگاهرتز و پردازنده‌ی گرافیکی آدرنو 305  با قدرت پردازش 400 مگاهرتز و لیتوگرافی 28 نانومتری در این تراشه ایفای نقش می‌کنند. همچنین در کنار این تراشه هشت گیگابایت حافظه‌ی داخلی وجود دارد. البته این حافظه تا 128 گیگابایت به کمک کارت حافظه‌ی جانبی قابل ارتقا است. 
اندروید کیت کت نسخه‌ی 4.4.2 به همراه نسخه‌ی ششم رابط کاربری HTC با نام سنس در این گوشی به کار رفته‌اند. با توجه به رم پایین اما باز هم این گوشی در رابط کاربری و تمامی برنامه‌های پیش‌فرض عملکردی روان و بدون مکث دارد. 



دیزایر 610 از یک سیم کارت و شبکه‌ی 4G پشتیبانی می‌کند. در این گوشی قابلیت‌های ارتباطی نظیر Wi-Fi، GPS، بلوتوث و قطب نما وجود دارد. البته این گوشی به رادیو هم مجهز شده است. یک باتری 2040 میلی‌آمپر ساعتی وظیفه‌ی تغذیه‌ی سخت‌افزار این گوشی را به عهده دارد. این باتری لیتیوم-پلیمری برای کاربر غیرقابل تعویض است. 



دوربین


دوربین اصلی دیزایر 610 سنسوری با کیفیت 8 مگاپیکسلی دارد. این دوربین می‌تواند تصاویری با حداکثر روزولوشن 3264 در 2448 پیکسل را ثبت کند. تصاویر ثبت شده توسط دوربین اصلی دارای کیفیت قابل قبولی هستند. شفافیت خوبی در تصاویر مشاهده می‌شود. اما رنگ‌ها سرزنده و گرم نیستند و به نوعی کدر هستند. در زیر مستقیم خورشید تصاویر کیفیت بهتری در مقایسه با تصاویر ثبت شده زیر نور مصنوعی دارند. البته باید به این نکته اشاره کرد که در تصاویر نویزی قابل توجه به چشم می خورد. 
همچنین این دوربین میتواند ویدیوهایی با نهایت رزولوشن FullHD یعنی 1920 در 1080 با صدای استریو و سرعت 30 فریم در ثانیه را ضبط کند. 
دوربین سلفی هم با توجه به 1.3 مگاپیکسلی بودنش تصاویر قابل قبولی ندارد. با توجه به پایین بودن مگاپیکسل،  تصاویر ثبت شده دارای کیفیت قابل قبولی هستند. 



جمع‌بندی


صفحه‌ی نمایش 4.7 اینچی، همراه با اسپیکر‌های استریو در جلوی دیزایر 610، پشتیبانی از شبکه‌ی 4G و پردازنده‌ی 4 هسته‌ای میان‌رده و طراحی زیبا در قسمت جلوی گوشی از نقاط قوت این گوشی هستند که رغبت برای خرید آن را توسط کاربران افزایش می‌دهند. اما دوربین‌های این گوشی و روشنایی کم صفحه‌ی نمایش این گوشی شانس خریدن‌اش را کم می‌کنند. 

خرید این گوشی برای کار‌های روزانه و بازی‌های نسبتا سنگین با توجه سخت‌افزار میان‌رده‌اش توصیه می‌شود. 

مزایا:
صفحه‌ی نمایش 4.7 با تراکم پیکسلی مطلوب
پشتیبانی از شبکه‌ی 4G
اسپیکر‌های استریو
سخت‌افزار قابل قبول
معایب:
دوربین اصلی با کیفیت پایین
روشنایی کم صفحه‌ی نمایش