کلیه کالاها در دیجی کالا عرضه می شوند.
ژن جی فلکس
شرکت LG بعد از گوشی «جی فلکس» (G Flex) تصمیم گرفت تا ژن نمایشگرهای قوسی را در چند گوشی که میخواهد کمی به آنها شخصیت دهد، استفاده کند. گوشی مگنا هم از این ژن بی نصیب نمانده و نمایشگر قوسی در آن استفاده شده است. اگر از کنار به گوشی نگاه کنیم این قوس محسوستر است. نمایشگر مگنا 5 اینچی است. در بالای این نمایشگر دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی، حسگرهای نور و مجاورت، اسپیکر مکالمه و LED اعلانها قابل مشاهده هستند. در پایین نمایشگر هم نشان تجاری LG قرار دارد و خبری از دکمههای فیزیکی یا لمسی نیست. در لبهی بالایی جک 3.5 میلیمتری هدفون به همراه میکروفون دوم در کنار هم قرار گرفتهاند. درلبههای راست و چپ طبق سنت چندساله LG هیچ شیار، درگاه یا کلیدی وجود ندارد. در لبهی پایینی پورت از نوع میکرو USB و همچنین میکروفون اصلی مکالمه قرار دارند. قاب پشتی گوشی قابل بازشدن و از جنس پلاستیک است، گرچه مانند «جی3» (G3) به گونهای پرداخت شده که مثل فلز به نظر میرسد. در بالای این قاب دوربین اصلی 8 مگاپیکسلی و در زیر آن دکمههای روشن/خاموش و کنترل صدا قرار دارند. در کنار دوربین هم فلش LED قرار دارد. در پایین قاب پشتی هم مجددا نشان تجاری LG و در کنارش اسپیکر اصلی گوشی قرار دارد که مانند یک پنجره چهارتایی است.

قوس خفیف
گوشی مگنا با قوسی بسیار خفیف در صفحهی نمایش به طبق اعلام سایت رسمی LG وارد بازار شده است. این صفحهی نمایش 5 اینچی رزولوشن HD معادل 720 در 1280 پیکسل دارد. در هر اینچ از آن تعداد 294 پیکسل جا داده شده است. این نمایشگر برخلاف تصور از نوع IPS LCD است و خبری از پنلهای LED در این گوشی نیست. این برای اولین بار است که گوشی دارای صفحهی نمایش از نوع LCD و خمیده است. تاکنون تمامی صفحههای نمایش خمیده دارای پنلهایی با تکنولوژی LED بودند. این نمایشگر دارای روشنایی قابل قبولی است و دیدن محتویات آن در زوایای مختلف با مشکل روبرو نیست و در هر حالتی خوانایی خوبی دارد. این نمایشگر به حسگر شتابسنج، مجاورت و روشنایی مجهز شده است. همچنین قابلیت جالب جدید به آن اضافه شده است. اگر در هنگامی که صفحه نمایش خاموش است، انگشت خود را از بالا و به آرامی تا وسط نمایشگر بکشید، ساعت و وضعیت آب و هوا در بالای صفحه قابل مشاهده هستند. قابلیت دیگر روشن و خاموش کردن نمایشگر با دو ضربه یا همان «دبل ناک» (Double Knock) است. صفحهی لمسی هم عملکرد خوبی دارد و تا 10 لمس را بصورت همزمان پشتیبانی میکند. البته LG ادعا دارد از تکنولوژی با نام Cell In Touch در این گوشی بهره برده است، یعنی فاصلهی نمایشگر با انگشت کاربر کم شده است و صفحهی نمایش تا جای ممکن به صفحهی لمسی نزدیک شده است. به گونهای که صفحهی لمسی تا حد امکان باریک شدهاست تا فاصلهی دید بهتری با توجه به فاصلهی کمتر آن تا محافظ صفحهی نمایش در نمایشگر وجود داشته باشد و هم صفحهی لمسی هم به انگشت کاربر نزدیکتر است. البته LG ادعا دارد با این فنآوری رنگهای صفحهی نمایش زندهتر به نظر میرسند.
سختافزار، سیستمعامل و کارآیی

البته باید به نکته اشاره کنیم که این سختافزار برای یک گوشی میانرده قابل قبول است، اما از آنجایی که هنوز برای این گوشی قیمتی تعیین نشده است امکان بررسی دقیق قیمت و مشخصات وجود ندارد. دو درگاه سیم کارت در اندازه میکرو در این گوشی وجود دارد، همچنین مگنا در بعضی نسخهها از شبکهی 4G پشتیبانی میکند. طبق روال اکثر گوشیهای اندرویدی GPS، بلوتوث و پورت MicroUSB در این گوشی هم وجود دارند. همچنین مگنا رادیو و قطبنما هم دارد. موردی که LG روی آن تاکید دارد، استفاده از اسپیکر پرقدرتی است که صدای زیر و بم را با وضوح بالایی پخش می کند، این شرکت ادعا میکند صدای این اسپیکر آنقدری زیاد است که برای گوشی دادن به موسیقی نیازی به اسپیکر خارجی نیست. یک باتری 2540 میلی آمپر ساعتی در این گوشی استفاده شده است. این باتری از جنس لیتیوم یون است و بازدهی بالایی دارد.
اندروید 5.0.2 و همچنین رابط کاربری LG UI 3.0 در این گوشی عهدهدار وظیفهی رابطه ی بین کاربر و سختافزار هستند. نسخهی در اختیار دیجیکالا حالت دمو داشت و برای نقد و بررسی به دست ما رسیده بود. این رام اجازه استفاده از برنامههای بنچمارک را همراه با اتصال به اینترنت را نمیداد. به همین خاطر مجبور به تهیه چند آزمون بنچمارک شدیم که صحت آنها کاملا قابل قبول نیست و موثق نیستند.
نکته جالب دیگر تشخیص اندروید نسخهی 4.4 برای این گوشی توسط AnTuTu بود. البته در تنظیمات نسخهی 5.0.2 در جلوی اندروید نوشته شده بود و شمایل گوشی هم این مورد را تایید میکرد.
دوربین
جمعبندی

باتری با ظرفیت بالا
اسپیکر با کیفیت و وضح بالا
زاویهی زیاد تحت پوشش دوربین سلفی
اندروید لالیپاپ 5.0.2
سختافزار نه چندان قدرتمند