به وب سایت سادات محله خوش آمدید
به وب سایت سادات محله خوش آمدید

به وب سایت سادات محله خوش آمدید

mahalle94

گوشی موبایل سامسونگ گلکسی گرند پرایم مدل SM-G530H







مشخصات کلی:دو سیم کارته - وزن : 156 گرم - مناسب برای عکاسی سلفی
پردازنده:Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 Chipset Quad-core Cortex-A53 CPU
صفحه نمایش:صفحه نمایش رنگی لمسی خازنی از نوع TFT - سایز صفحه نمایش: 5.0 اینچ - دارای رزولوشن 960 × 540 (qHD) - تراکم پیکسلی: 220 پیکسل بر اینچ - قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
حافظه:حافظه داخلی 8192 مگابایت - حافظه رم 1024 مگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه از نوع Micro SD
شبکه های ارتباطی:3G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - بلوتوث
دوربین:8.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش - دوربین مکالمه ویدئویی
صدا:فیش 3.5 میلیمتری هدفون
امکانات نرم افزاری:سیستم عامل Android 4.4 KitKat - پشتیبانی از جاوا - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس - نمایش فایلهای PDF
سایر مشخصات:رادیو - قطب نما - باتری 2600 میلی آمپر ساعت
لطفاً توجه داشته باشید


   کلیه کالاها در دیجی کالا عرضه می شوند.


Samsung Galaxy Grand Prime G530H Duos

پسوند Prime (درجه یک) برای سامسونگ گلکسی پرایم کمی فریبنده به نظر می‌رسد؛ چرا که این گوشی، چندان رنگ و بویی از یک گوشی درجه یک و مرغوب را نبرده و تنها یک گوشی میان رده به حساب می‌آید! به نظر می‌رسد که بازار هدف این گوشی شامل کشورهایی باشد که گوشی‌ای مقرون به صرفه و با نمایشگر بزرگ در صدر خواسته های آن‌ها قرار داشته باشد. گرند پرایم دارای یک صفحه نمایش بزرگ 5 اینچی از نوع TFT است که رزولوشن نه چندان جذاب 540 در 960 پیکسل را ارائه می‌دهد. بله! درست حدس زدید. با توجه به اندازه و رزولوشن نمایشگر این گوشی، تراکم پیکسلی (220ppi) برای این نمایشگر بدست می‌آید که ممکن است برخی کاربران از این بابت نگران باشند. این در حالی است که امروزه به کار گیری وضوح تصویر HD در گوشی‌های میان رده، امری عادی به حساب می‌آید. قلب تپنده‌ی این میان رده‌ی کره‌ای را چیپ 64 بیتی اسنپدراگون 410 تشکیل می‌دهد که این چیپ عملکرد بهتر و روان‌تری از چیپ اسنپدراگون 400 با پردازنده چهار هسته ای Cortex A7 دارد. بر روی این چیپ یک رم 1 گیگابایتی و پردازنده‌ی چهار هسته ای Cortex A53 قرار دارد که می‌تواند با نهایت سرعت 1.2 گیگاهرتز دستورات را پردازش کند. دوربین سلفی این گوشی را یک لنز 5 مگاپیکسلی واید 85 درجه‌ای تشکیل می‌دهد که می‌تواند عکس‌های رضایت بخشی را ثبت کند. اما دوربین اصلی گرند پرایم، یک لنز 8 مگاپیکسلی است که می‌تواند با کیفیت Full HD به فیلم برداری بپردازد. گرند پرایم دارای 8 گیگابایت حافظه‌ی داخلی است که قابل افزایش توسط کارت حافظه‌ی microSD است. اندروید نسخه‌ی 4.4.4 بر روی این دستگاه اجرا می‌شود که در زیر رابط کاربری TouchWiz سامسونگ پنهان گشته است. در نهایت سامسونگ از یک باتری 2600 میلی آمپر ساعتی قابل تعویض در گرند پرایم استفاده کرده که کاربران می‌تواند تا 17 ساعت به مکالمه‌ی ممتد در شبکه 3G با این گوشی بپردازند.




طراحی ساخت

سامسونگ گلکسی گرند پرایم دارای ابعادی به طول 144.8 و عرض 72.1 و عرض 8.6 میلی متر است، ابعادی که این محصول را هم قد و قامت با گوشی‌هایی نظیر گلکسی S5، HTC دیزایر 620 و ایسوس زنفون 5 کرده است. به طور کلی گرند پرایم، ظاهری بلند و باریک دارد که این موضوع در زیبایی این گوشی چندان بی‌تاثیر نبوده. متاسفانه گرند پرایم از لحاظ جنس بدنه، هیچ ارثی از گرند 2 نبرده و سامسونگ به استفاده از پلاستیک (ساده) در گرند پرایم بسنده کرده. اگر به خاطر داشته باشید قاب پشتی گرند 2 از جنس پلاستیک شبه چرم (مشابه نوت 3) بود و از کیفیت مناسبی بهره می‌برد، اما سامسونگ حاضر به تکرار این اتفاق خوب در گرند پرایم نشد. دور تا دور این گوشی به وسیله‌ی یک نوار نقره ای (رنگ) پوشانده شده که کاربران سامسونگ با این اتفاق کاملا آشنا هستند. مهم‌ترین علت ابعاد بزرگ گرند پرایم را می‌توان در حاشیه زیاد نمایشگر آن دانست. حاشیه صفحه نمایش این گوشی اندکی زیاد به نظر می‌رسد و به نظر می‌رسد که سامسونگ تلاش چندانی در این رابطه انجام نداده است. قاب پشتی گرند پرایم توسط کاربر قابل گشودن و تعویض است. بدین ترتیب کاربران می‌توانند به باتری 2600 میلی آمپر ساعتی این گوشی و درگاه های سیم کارت و کارت حافظه‌ی microSD دسترسی داشته باشند. در مجموع گرند پرایم یک گوشی خوش دست است و به خوبی در دست می‌نشیند و تنها مشکل طراحی آن مربوط به حاشیه‌ی زیاد نمایشگر آن می‌شود.







نمایشگر

تمایز اصلی بین گرند پرایم و گرند 2 را می‌توان در بخش نمایشگر آن‌ها جستجو کرد. گرند پرایم دارای یک نمایشگر 5 اینچی از نوع TFT است که رزولوشن نه چندان جذاب ولی قابل قبول 540 در 960 پیکسل را به نمایش می‌گذارد. این در حالی است که صفحه نمایش 5.25 اینچی گرند 2 از رزولوشن مناسب HD بهره می‌برد. بنابراین اگر به دنبال خرید محصولی با نمایشگر بزرگ و باکیفیت از شرکت سامسونگ هستید و این مهم از اولویت بالایی برایتان برخوردار است، خرید گرند پرایم چندان به شما توصیه نمی‌گردد و گرند 2 گزینه‌ی خرید بهتری برای شما به حساب خواهد آمد. برخلاف تصور عامه‌ی کاربران از نمایشگرهای TFT، نمایشگر TFT گرند پرایم واقعا ما را شگفت زده کرد و از کیفیت بهتری در مقایسه با سایر نمایشگرهای TFT برخوردار است. از نقاط ضعف نمایشگر این گوشی می‌توان به نبود حسگر نور محیط و نور کم آن اشاره نمود. نور کم نمایشگر این گوشی سبب شد تا ما برای بهتر دیده شدن بهتر متون و تصاویر، نور آن را بر روی نیمه (و یا بیشتر) تنظیم کنیم. مسلما این میزان روشنایی تاثیر به سزایی بر روی باتری این گوشی خواهد گذاشت و ممکن کمی سبب نگرانی کاربران شود. 



دوربین

یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌های گرند پرایم به گرند 2، دوربین سلفی آن می‌باشد. دوربین دوم این گوشی 5 مگاپیکسل کیفیت دارد که می‌تواند سلفی‌هایی با زاویه‌ی 85 درجه ثبت کند. همچنین این دوربین قادر خواهد بود با کیفیت Full HD به فیلم برداری بپردازد. در مجموع ما پیش بینی می‌کنیم که اکثر عکس‌های موجود در گالری عکس‌های این گوشی را عکس‌های خود کاربران تشکیل دهد! (به خاطر کیفیت بی نظیری که دوربین دوم این گوشی دارد)


در طرف مقابل یک دوربین 8 مگاپیکسلی در قاب پشتی قرار دارد که می‌تواند عکس‌هایی با کیفیت 3264 در 2448 پیکسل ثبت کند. لنز دوربین اصلی این گوشی مشابه با لنز دیگر محصول شرکت سامسونگ یعنی گرند 2 است و باید اقرار کینم که دوربین اصلی این گوشی کمی بهتر از سایر 8 مگاپیکسلی های بازار عمل می‌کند. تصاویر گرفته شده با دوربین این گوشی کیفیت بالایی دارند، همچنین رنگ‌ عکس‌های گرفته شده زنده و طبیعی به نظر می‌رسند و از نویز کمی برخوردارند. علاوه بر این دوربین اصلی این گوشی می‌تواند با کیفیت Full HD 1080p به فیلم‌برداری بپردازد. همانند عکس‌ها، کیفیت فیلم‌برداری این گوشی نیز بسیار خوب و رضایت بخش ارزیابی می‌شود. از امکانات دیگر این دوربین می‌توان به عکاسی پانوراما، قابلیت تشخیص چهره و لبخند و ثبت موقعیت مکانی و زمانی اشاره کرد.

سخت افزار

پیشرفت دیگر گرند پرایم نسبت به گرند 2، مربوط به چیپ ست و پردازنده‌ی آن می‌شود. گلکسی گرند پرایم از چیپ 64 بیتی اسنپدراگون 410 ساخت شرکت کوالکام بهره می‌برد که در بطن آن یک پردازنده‌ی چهار هسته ای Cortex A53 (با سرعت 1.2 گیگاهرتز) جای داده شده است. سازنده‌ی این چیپ بر این باور است که این مجموعه سخت افزاری عملکردی بسیار بهتر و بهینه‌تر از چیپ اسنپدراگون 400 با پردازنده‌ی Cortex A7 دارد. به هر حال چیپ اسنپدراگون 410 نسخه‌ی بهبود پیدا یافته نسخه 400 بوده و از عملکرد روان‌تری برخوردار است.


وظایف گرافیکی این گوشی بر عهده‌ی چیپ Adreno 306 می‌باشد که اندکی از نسخه‌ی 305 این چیپ، انرژی کمتری مصرف می‌کند. یک گیگابایت حافظه رم این گوشی را تشکیل داده که در مقایسه با گرند 2، نیم گیگابایت حافظه‌ی رم کمتری دارد. به هر حال این میزان رم هم می‌تواند به خوبی از پس کارهای روزانه و وظایف چند مسئولیتی شما برآید. سامسونگ برای گرند پرایم، هشت گیگابایت حافظه‌ی داخلی در نظر گرفته که از این مقدار، حدود 5 گیگابایت در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت. گرند پرایم مانند اکثر گوشی‌های هوشمند دیگر سامسونگ، مجهز به یک شیار کارت حافظه‌ی جانبی microSD است که به وسیله‌ی آن کاربران می‌توانند تا 64 گیگابایت دیگر حافظه‌ی این گوشی را ارتقا دهند.

سیستم عامل و نرم افزار

گلکسی گرند پرایم از آخرین نسخه‌ی سیستم عامل اندروید در زمان ارائه (4.4.4) بهره می‌برد. همان طور که می‌دانید «کیت کت» آخرین نسخه‌ی 32 بیتی سیستم عامل اندروید و «آب‌نبات چوبی» اولین نسخه‌ی 64 بیتی این سیستم عامل می‌باشد. بنابراین تمام اسمارت فون هایی (از جمله گرند پرایم) که از پردازنده‌ی 64 بیتی بهره می‌برند و نسخه‌ی 32 بیتی اندروید بر آن‌ها اجرا می‌شود، عملا گوشی‌های 64 بیتی نخواهند بود و کاربران برای 64 بیتی شدن این گوشی‌ها، باید منتظر نسخ 64 بیتی سیستم عاملشان باشند. گرچه آپدیت سیستم عاملی گوشی‌های میان رده‌ی اندرویدی کمی دور ذهن می‌باشد، اما امید می‌رود تا سامسونگ با عرضه‌ی اندروید لالی پاپ (5) برای گرند پرایم، به 64 بیتی شدن این گوشی کمک شایانی کرده باشد. رابط کاربری زیبای TouchWiz سیستم عامل این گوشی را تا حد زیادی شخصی سازی کرده و آن را از خامی درآورده است.


باتری

گرچه ظرفیت باتری گرند پرایم نسبت به گرند 2 هیچ تغییری پیدا نکرده، اما همین درجا زدن، خود می‌تواند مزیتی بزرگ برای این میان رده باشد. همان طور که در بالا اشاره شد، اندازه‌ی نمایشگر گرند پرایم 0.25 اینچ کوچک‌تر از گرند 2 است؛ همچنین این نمایشگر رزولوشن کمتری نسبت به گرند 2 دارد. تمام این حرف‌ها تنها یک نتیجه را در پی دارد و آن هم شارژدهی مناسب گرند پرایم است. در زیر قاب پشتی این گوشی یک باتری 2600 میلی آمپر ساعتی جای داده شده که توسط کاربر قابل تعویض است. این گوشی به طور متوسط می‌تواند با استفاده‌ی نرمال تا یک روز و نیم شارژ نگه دارد. همچنین کاربران می توانند بیش از 17 ساعت به مکالمه‌ی ممتد در شبکه‌ی 3G بپردازند یا 75 ساعت به موزیک ممتد گوش دهند که تمام این اعداد و ارقام نشان دهنده‌ی شارژدهی مناسب این میان‌رده‌ی کره‌ای دارد.    






حرف آخر

سامسونگ گرند پرایم نیز تلاشی دیگر از جانب شرکت سامسونگ است که به خوبی برای پیکار در جنگ گوشی‌های میان‌رده مجهز شده است. به طور کلی گرند پرایم برای کشورهای در حال توسعه‌ای تولید شده که دوربین دوم باکیفیت و عملکرد سخت افزاری روان در صدر خواسته‌های آن‌ها قرار دارد. در مجموع سامسونگ تعادل خوبی را در گرند پرایم به وجود آورده تا بدین ترتیب نگاه کاربران زیادی را به خود جلب نماید. اصلی‌ترین رقبای این گوشی را می‌توان ال‌جی ال90 و هوآوی آنر 3C دانست. محصولاتی که قیمت و عملکردی کم و بیش مشابه با گرند پرایم دارند. بر روی کاغذ، مشخصات آنر 3C بسیار جذاب به نظر می‌رسد و کاربران را شدیدا در خرید این گوشی وسوسه می‌کند. اما رابط کاربری نیمه سنگین این گوشی را باید مهمترین نفطه ضعف آن نسبت به گرند پرایم برشمرد. ال‌جی ال90 دیگر رقیب جدی گرند پرایم به حساب می‌آید که به تازگی به اندروید لالی‌پاپ (5.0.2) به روز رسانی شده است. در مجموع باید برگ برنده‌ی گرند پرایم نسبت به ال90 را بخش دوربین و مهم‌ترین مزیت ال90 نسبت به گرند پرایم را در نسخه‌ی سیستم عامل آن دانست.
مزایا:
پشتیبانی از دو سیم کارت به طور همزمان
باتری با شارژدهی مناسب
دوربین سلفی باکیفیت
تراشه‌ی 64 بیتی
مقرون به صرفه
معایب:
حاشیه‌ی نمایشگر نسبتا زیاد